perjantaina, marraskuuta 07, 2008

Päivittäkää sivujanne

Google Maps API pantiin aikoinaan kokonaan uusiksi. Jossain projektipalaverissa oli joku tehnyt riittävän vakuuttavasti vanhan hammaslääkärin diagnoosin: "Tätä ei voi enää korjata, tämä pitää poistaa."

Julkaistiin api v2 joka eli alussa omaa elämäänsä v1:n rinnalla ja versiosta 2.44 muutettiin oletusversioksi jo pari vuotta sitten. v2 sisältää alias-koodia, joka kääntää vanhan v1 syntaksin v2-muotoon.

v1-syntaksi kelpaa edelleenkin. Tällä viikolla kuitenkin joku historiaa tuntematon siivooja poisti vakiot G_MAP_TYPE, G_SATELLITE_TYPE ja G_HYBRID_TYPE 
Jos sivusi lakkasi yllättäen toimimasta, korvaa jo hyvä ihminen kyseiset vakiot v2-vastaavilla:
 G_NORMAL_MAP, G_SATELLITE_MAP ja G_HYBRID_MAP

Tämä ihan Härmän kielellä koska itku ja parku forumilla on ollut sietämätön.


Tämä on Blogger v1 ja käytän sitä niin kauan kuin se toimii. Tuo kahden code-tagin välissä oleva teksti "Jos sivusi lakkasi yllättäen toimimasta, korvaa jo hyvä ihminen kyseiset vakiot v2-vastaavilla:" Toistuu kuin se olisi code-tagien sisällä.

Älkää kuitenkaan ihmiset unohtako, että bloggerin jätkät tekivät ensimmäisen rich text editorin. Sittemmin Google osti Writeleyn, josta tuli Google Docs. Virtuaalisilla Nuppineuloilla on Writeleyn käyttäjätunnus, jonka sarjanumero on alle kymmenentuhatta.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home