keskiviikkona, tammikuuta 17, 2007

Google Finland

Google Suomi piti tiedotustilaisuuden tänään. Emme saaneet Suomen karttoihin uutta.

Samalle uutispäivälle osuu tietoja miten YLE paheksuu Google News -palvelua. Se kun välittää edelleen uutisvälineitten webbiin panemia uutisia ja tekee niistä helpommin löydettäviä.

Voiko moinen herkkänahkaisuus johtua muusta kuin, vielä saman uutispäivän yhdestä uutisesta, joka pitäisi pitää pimennossa. Skype-ukot ovat uhkaamassa digi-tv:n asemaa. Asiaa ei kerrottu tv-uutisissa.

Aamun Hesari kertoi Google Mapsistä ja sen paikallispalvelukataloogista. Lehti ennusti, että Google julkaisee tänään tai lähiaikoina palvelukataloogin Suomessakin. Artikkeli ennusteli Enirolle ankeita aikoja. Karttoja vertailtiin ja Google Maps sai asialliset kehut mutta sävy oli jopa häiritsevän magea.

Myöhemmin päivän mittaan tuli 'uutinen' Hesarin ja Microsoftin sopimuksesta. Suuttuiko Stadari päivän mittaan jostain? Sitten vielä uutinen Talentumin ja Microsoftin vastaavasta! Ovatko kyseiset firmat oikeasti uskoneet, että se 200 tuhannen päiväkävijän joukko, joka ei osaa, viitsi tai uskalla vaihtaa työkoneensa IE:n kotisivua, olisi oikein sopimuksen arvoinen. Vai mitä ihmettä?

Ehkä kaikki päivän uutiset pitää laskea yhteen.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home