perjantaina, tammikuuta 19, 2007

Dokumetointi päivettyy

Ne, jotka ovat eniten tekemissä apin kanssa, eivät lue dokumentointia joka päivä. Siksi tieto dokumentaation päivityksestä tuli keskustelupalstalle kun vasta-alkajalle annettiin neuvo 'undocumented' ominaisuudesta. Vastauksena ihmetystä, miten niin 'undocumented'.

Uusi dokumentaation referenssiosa on selkeämpi. Yllätyksiä ei tullut. Löytämälleni 'load'-tapahtumalle tuli selitys, mutta sillä ei ole mitään seksuaalista merkitystä. Dokumentaation uudistusta ei ole virallisesti ilmoitettu mutta virallinen blogi kertoo uudesta GPolygonista. Siitä löydettiin ensimmäiset merkit jo viime kesänä ja ensimmäisen testisivun tein viime joulukuussa.

Edelleen kysymyspalstalla on päivittäin useita peruskysymyksiä, jotka voitaisiin välttää paremmilla esimerkeillä.

Eniten dokumentaation päivitys työllistää Mike Williamsia, joka on muutoinkin tehnyt suuremman työn kuin virallisen dokumentaation kirjoittajat. Hän joutuu käymään läpi 'epävirallista Google Maps api -referenssiään' ja poistamaan punaisella merkittyjä 'undocumented' -merkintöjä.

Huolestuttavaa, että asiasta tiedottavan henkilön nimi on taas uusi.

2 Comments:

At 22:44, Blogger zache_ said...

Teklaki on näemmä päivittäny oman webbikartta tuotteensa Web 2.0 aikaan. Tuo turun kartta tuntuisi olevan vielä beta.

http://opaskartta.turku.fi/web/

 
At 22:30, Blogger Esa said...

Aika öövercool. Minulle tuntematonta teknikkaa kun ainoa näkyvä .js-osa sisältää pelkkiä muuttujia. Voisiko tekijä tulla esiin.

 

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home