lauantaina, maaliskuuta 03, 2007

Demonstraattori opettaa

Vasta reilu kuukausi sitten Google Maps Api -ryhmässä aloittanut Pamela on ehtinyt nostaa tiedotuksen tasoa merkittävästi. Tänään julkaistu demonstraattori markkerin optioiden toiminnoista on vaikuttava.

Se havainnollistaa itse aiheen lisäksi webin ja JavaScriptin mahdollisuuksia opetuksessa yleisesti. Sekä oppilaiden, että opettajan ajansäästö on dekadeissa verrattuna liitutauluun.

2 Comments:

At 17:24, Anonymous Anonyymi said...

Verkossa levisi eilen laajasti tieto Googlen karttapalvelun karttojen zoomausmahdollisuudesta tietyn karttaosoitteen parametrin avulla. Esimerkkinä liikkuneissa näytönkaappauksissa jopa henkilöt olivat kuvista tunnistettavissa.

Google on estänyt tarkentamisen tasoa 19 korkeammalle karttapohjassa olevalla liukusäätimellä. Verkossa levinneet ohjeet neuvoivat puolestaan keinon tasolle 23 pääsemiseksi asti.

Kartat ovat nyttemmin paljastuneet osaksi Afrikassa ja Australiassa kuvattua MegaFlyover-hanketta ja National Geographic -lehden kokeiluja. Karttamateriaalia hankkinut kuvauskone on lentänyt alle 150 metrin korkeudessa.

http://www.tietoviikko.fi/doc.te?f_id=1130851&s=r

 
At 22:10, Blogger Esa said...

Tässä olisi paljonkin aihetta. Kiitos.

API-sivun saa zoomattua aina tasolle 30 asti setCenter() -metodilla. setZoom() torppaa siihen rajaan, joka kyseiselle alueelle on annettu (19...22);

 

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home