keskiviikkona, toukokuuta 03, 2006

Suomenkieliset ohjeet

Google Maps karttasivuillesi perusohjeistus on päivitetty kakkosversion syntaksille.

Kartan suunnitteluun on uusi hieno sivu. Sillä voi mitoittaa kartan ja valikoida siihen säätimet. Mitat säätyvät livenä vierityspalkeilla.

Sivu paljasti mitättömän bugin APIsta. Skaalaviivain ei suostu poistumaan kartalta enää tiettyjen manööverien jälkeen.

4 Comments:

At 14:31, Anonymous Anonyymi said...

Kiitoksia Esalle mahtavasta infosta. Ja itse Gookkelin kartta tuntuu toimivan hienosti. Taitaa vain mielikuvitus rajoittaa käyttöä.

Tiedoksi; tuo http://koti.mbnet.fi/ojalesa/exam/design_aid.html "uusi hieno sivu" toimii IE:llä hyvin. Firefoxilla siellä pari kertaa kävin ja ihmettelin että mikähän ajatus on (liukusäätimet eivät Firefoxilla toimi).

 
At 00:41, Blogger Esa said...

Kiitos. Arvokas havainto.

Tuo "hieno sivu" käyttää spesifioimattomia .scrollLeft ja .scrollTop ominaisuuksia, joita ihan kaikki selaimet eivät tue div-elementeissä. Sivu on testattu FF1.5, IE6 ja Opera9:llä. Kävit tod.näk. FF1:llä.

Totta, mielikuvitus on tällä hetkellä suurin jarru.

 
At 06:44, Anonymous Anonyymi said...

Tiedoksi:

Tarkistin Firefoxini version ja se kertoo: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; fi; rv:1.8.0.3) Gecko/20060426 Firefox/1.5.0.3

Ja tämähän ei ole mitään valitusta, pikemminkin päin vastoin. Minulle riittää että sivu toimii IE:llä. (ja toimii Firfoxilakin jos käyttää IE-tab laajennosta).

Tsemppiä!

 
At 17:43, Anonymous Anonyymi said...

Pitääkö tilata uusi API key, jotta kakkosversio toimii? Yritin vaihtaa html-koodista vaan ykkösen kakkoseksi v=1->v=2 ja GMap->Gmap2 mutta ei toiminut...

 

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home