lauantaina, maaliskuuta 11, 2006

Writely

Sain siivouspuuskan ja rupesin järjestelemään kyhäämiäni erilaisia kokeilu- ja testisivuja serverillä. Indeksisivun ajattelin kirjoittaa Writelyllä ja niin teinkin. Se on nyt tässä.

Writelyyn kirjautuminen tuotti yllätyksen, joka pitkitti kirjoitussessiota. Google oli ostanut sen. Vaikka Google julkaisee merkittäviä uutisia usein, aiheutti tämä melkoisen uutistulvan, jota oli pakko kahlata. Taas puhutaan Redmondin hätätilasta ja uutinen saattaa vaikuttaa pörssikursseihinkin. Kuitenkaan kauppa ei ole millään tavalla yllättävä, vaan sopii Googlen linjaan täydellisesti eikä ole vaatinut edes pankissa käyntiä.

Writely on upea online tekstinkäsittelysaitti ja uranuurtaja, jolla tiedettiin olevan loistava tulevaisuus. Nyt vasta kauppojen yhteydessä paljastui kuinka pienestä pajasta oli kysymys. Käyttäjätunnuksen haltijoita olikin vain muutama tuhat. Pidän omaani arvokkaana, koska sen järjestysluku saattaa olla alle tuhat. Writelyn avainhenkilöt kertovat blogeissaan avoimesti jännittävänsä kun maanantaina pitää mennä niin hienoon firmaan töihin.

Hieno esimerkkitapaus mihin nettisaitilla voi päästä. Se tässä uutinen juuri onkin. Google rohkaisee koko Web 2.0 yhteisöä.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home