lauantaina, helmikuuta 16, 2008

Kerroksia

Google Mapsiin ilmestyi joku aika sitten Terrain (maastokartta) kerros. Näkyy esim tämän blogin sivupalkin kartassa. Sen nimi on G_PHYSICAL_MAP ja se pitää itse lisätä karttatyypeihin koodilla.

En heti ymmärtänyt kerroksen arvoa. Se on tiedostokooltaan pienempi ja näyttäisi perustuvan alkeellisempaan kartta-aineistoon. Olisiko kysymyksessä kehitysmaaversio?

Samaan aikaan Moon ja Mars, joista Googlella on ollut omat sivunsa, tulivat API:n piiriin. Lisäksi esiteltiin Sky, joka tuli Google Earthiin vähän aiemmin. Mike Williamsin testisivulla on kaikki kerrokset ja myös uudentyyppinen tyyppivalintapainikkeisto, joka esiteltiin samassa yhteydessä.

3 Comments:

At 16:45, Anonymous Jussi said...

Bongasin Googlen mappiin perustuvan suomalaisen koirien omistajille tehdyn palvelun. Hyvä esimerkki mihin kaikkeen Google mappia voi käyttää.
http://www.didaktics.com/karkulaiset

 
At 19:55, Blogger Esa said...

99%:iin asioista liittyy sijainti.

Hieno sivu ja hyötyasialla. Kissaihmiset, pankaa paremmaksi.

Kiitos

 
At 04:02, Anonymous Anonyymi said...

Hei !

Olisitko valmis auttamaan Google Map API.n kanssa, koska olet kaiketi ainut suomalainen sivusto, joka antaa edes hiukan ohjeita peruskarttaan. Haluaisin kuitenkin julkaista kartan ja siinä hakukentän ja koordinaatit nyt alkuunsa. Tarviiko tuon kartan julkaisu erillisen luvan Googlelta. Se ei käy mistään sivuilta ilmi ja jos tarvii luvan niin mistä sen saa kysyttyä. T. Avuntarvitsija

 

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home